Budinca de cartofi cu branza si broccoli

de madi_marin in Mancaruri de legume, 6 Mai 2017 | 6922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • câteva bucheţele de broccoli opărit rapid
  • 3 ouă
  • 150 g brânză telemea sărată
  • 3 roşii uscate în ulei
  • 4 felii de kaizer
  • 1 fir ce ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza si broccoli:

Cartofii se pun la fiert, în coajă.

Ceapa verde se toacă fin şi se căleşte în puţin ulei, împreună cu kaizerul tăiat fâşii subţiri.

Ouăle se bat cu piper, brânza rasă fin şi aproape tot caşcavalul ras şi el fin.

Cartofii fierţi se pun în apă rece, apoi se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pun un straturi alternative de felii de cartofi fierţi, kaizerul călit cu ceapa verde şi ouă bătute cu brânză.

Pe ultimul strat, se pun şi broccoli şi fâşii de roşii uscate şi se presară caşcavalul rămas.

Se dă vasul la cuptor să se gratineze, pentru 15 – 20 de minute, la foc iute.

Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole